F2 CONSULT ApS

Debitorstyring

Minimer risikoen for tab

Effektiv debitorstyring

Vi kan tilbyde dig en effektiv debitorstyring. Vi registrerer dine fakturaer i vores økonomisystem, hvilket giver os mulighed for at følge op på hvilke tilgodehavender, der ikke er betalt til tiden.

Via den løbende rapportering til dig kan du få rykket eventuelle forfaldne debitorer hurtigst mulig og derved minimere risikoen for tab. En stram debitorstyring sikrer en optimal likviditet i din virksomhed.

Værdier og formål hos F2 Consult ApS

Idégrundlag
Vores idégrundlag er at levere erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder. Vi mener, at kunden skal bruge sin tid dér, hvor pengene bliver tjent, og vi sørger derfor for alt bogføringsarbejdet, så kunden til hver en tid har et korrekt overblik over virksomhedens økonomiske situation.
Målsætning
Vores målsætning er at levere ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I samråd med kunden finder vi derfor det engagement, der tillader os at yde den bedst mulige erhvervsservice, hvor vi samtidig tilgodeser kundens behov.
Kvalitet
Ved kvalitet forstår vi, at vores ydelser til enhver tid opfylder kundens behov samt den danske lovgivning. Vi leverer altid vores ydelser til det aftalte tidspunkt, og gennem en tæt kontakt med vores kunder tilpasser vi løbende vores ydelser til kundernes behov.
Kvalificeret assistance

Vi er klar til at hjælpe dig