F2 CONSULT ApS

Kreditorstyring

Undgå rykkergebyrer og renter

Professionel kreditorstyring

Som en del at vores erhvervsservice tilbyder vi at stå for din kreditorstyring. Dette sikrer, at dine kreditorer bliver betalt rettidigt, hvorved du undgår dyre rykkergebyrer og renter.

Betalingerne foregår nemt via online bank, så du også hele tiden har mulighed for at følge med i hvilke kreditorer, der bliver betalt hvornår. Vi gennemfører selvfølgelig ikke nogen betalinger uden din godkendelse først.

Værdier og formål hos F2 Consult ApS

Idégrundlag
Vores idégrundlag er at levere erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder. Vi mener, at kunden skal bruge sin tid dér, hvor pengene bliver tjent, og vi sørger derfor for alt bogføringsarbejdet, så kunden til hver en tid har et korrekt overblik over virksomhedens økonomiske situation.
Målsætning
Vores målsætning er at levere ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I samråd med kunden finder vi derfor det engagement, der tillader os at yde den bedst mulige erhvervsservice, hvor vi samtidig tilgodeser kundens behov.
Kvalitet
Ved kvalitet forstår vi, at vores ydelser til enhver tid opfylder kundens behov samt den danske lovgivning. Vi leverer altid vores ydelser til det aftalte tidspunkt, og gennem en tæt kontakt med vores kunder tilpasser vi løbende vores ydelser til kundernes behov.
Kvalificeret assistance

Vi er klar til at hjælpe dig