F2 CONSULT ApS

Om F2 Consult

Høj kvalitet og service

Erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder

F2 Consult ApS er en virksomhed, der tilbyder erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder, hvilket vi har gjort siden 2004. Vi har derfor mange års erfaring med bogføring, hvilket gør, at du kan koncentrere dig om den daglige drift af din virksomhed, mens vi effektivt og kompetent engagerer os til den daglige bogføring.

Vi vægter højt, at vi har god kundekontakt og altid leverer vores ydelser i høj kvalitet, og vi går altid langt for at sørge for, at du får det korrekte billede af din virksomheds økonomiske situation. Vi har derudover både erfaring inden for bogførings- og revisionsverden, hvor vi tilbyder revisionsydelser via firmaet Fischer & Kragh ApS.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores kompetencer og ydelser. Vi ser frem til at servicere netop dig, og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. 

Idégrundlag
Vores idégrundlag er at levere erhvervsservice til små og mellemstore virksomheder. Vi mener, at kunden skal bruge sin tid dér, hvor pengene bliver tjent, og vi sørger derfor for alt bogføringsarbejdet, så kunden til hver en tid har et korrekt overblik over virksomhedens økonomiske situation.
Målsætning
Vores målsætning er at levere ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I samråd med kunden finder vi derfor det engagement, der tillader os at yde den bedst mulige erhvervsservice, hvor vi samtidig tilgodeser kundens behov.
Kvalitet
Ved kvalitet forstår vi, at vores ydelser til enhver tid opfylder kundens behov samt den danske lovgivning. Vi leverer altid vores ydelser til det aftalte tidspunkt, og gennem en tæt kontakt med vores kunder tilpasser vi løbende vores ydelser til kundernes behov.